Latest Posts

Dergiye yeni bir yazi yetistirirken...

By 09:14 , ,

Hani tatile cikarsiniz gelirsiniz de tum isler birikmis, cekimler ust uste sizi bekliyor bu kadar isin arasinda arkadaslara zaman ayirmak, onceden soz verilmis aksam yemekleri...Bugunlerde hayat her zamankinden hizli geciyor benim icin...Bir de yazi telasi eklenince hepsinin ustune sonuc uykusuz geceler ve yorgun uyanilan sabahlar ve ben:)
Dun yeni bir cruise yazisi yazdim...Yakin zamanda yayinlanacak. Adi "Karayip Denizi'nde Sicak 1 Hafta". Yazi soyle basliyor...
"...Yogun is stresinden bunaldiysaniz ve tatile ihtiyaciniz varsa, gecen yaz yaptiginiz tatilin cok gerilerde kaldigini hissediyorsaniz bunun tek bir anlami var: Yasadiginiz kis mevsimini unutup tatile cikma zamaniniz gelmis demektir. O halde kis mevsiminde yazliklarinizla dolduracaginiz valizinizi alip simsicacik yerlere gitmeye, beyaz kumlarda yuruyup turkuaz renkli sularda tropikal iklimi yasamaya ne dersiniz? "

Yukarida gordugunuz gun batiminda cektigim fotograftaki gemi, gunun sonunda bizim iskeleden hareket eden baska bir cruise gemisi. Bizim gemi iskeledeydi ve komsu gemi hareket edince bu firsati kacirmak istemedim. Ikinci fotograf Antigua ulkesinin iskelesinde cekildi...Yazi, hareket limani Puerto Rico; Virgin Adalari'ndan St. Thomas, St. Croix sonra St Kitts, Antigua ve St Lucia adli ulkeleri anlatiyor. Antigua da bulunus sebebimiz bu... Fotografin ustune ilistirdigin not: "I am a cruise lady":)) Yazi yayinlaninca sizinle paylasacagim...Herkese kucak dolusu sevgiler...

You Might Also Like

4 yorum

  1. Uzaktan duymasi bile heycan verici Yelda:)
    Fotograflari ve yazilari hemen paylasmalisin ;)

    YanıtlaSil
  2. ikinci kare muhteşem görünüyor :) yazını merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  3. resimler şahaneee.. yayzıyı bekliyoruz bakalım ...

    YanıtlaSil
  4. Peri Tozu, Hurrem Sultan ve Nilay, cok tesekkur ederim, basildiginda sizlerle paylasacagim, seve seve, ayrica yayinlanmis yazilarim blogumun sol alt taraflarinda:) Isterseniz digitalleri gonderilmeye hazir:)

    YanıtlaSil