Latest Posts

BOĞAZIN İNCİSİ, BOSPHORUS PALACE HOTEL'DE DÜĞÜN

By 10:31 , , , ,

 
Esra ve Atakan için günün erken saatlerinde Bosphorus Palace Oteli'ndeyiz. Bahçesinden lobisine, odalarından eşyalarına Bosphorus Palace Hotel, İstanbul'u derinliklerinize kadar hissedebileceğiniz en nostaljik otellerden biri benim için. Daha avlusuna adım atar atmaz sizi kucaklayan, İstanbul'un kaos caddelerini, trafiğini, gürültüsünü unutturan; kendinizi evinizde hissettiren rahat mobiyaları ve muhteşem boğaz manzarası ile huzuru bulabileceğiniz harika bir nokta.
İşte böyle güzel, böyle huzurlu bir ortamda bekliyorum Esra'nın odasından çıkmasını. Yanımda günün diğer kahramanı damat Atakan var. Bir de düğün gününüzü güzelleştirmek için çalışan diğer arkadaşlar, makyöz ve saç tasarım uzmanı.
Esra ve Atakan'ın zarafeti Bosphorus Palace Oteli'nin vintage havası ile birleşince bakın ortaya neler çıktı. Fotoğraflarıma kattığın ışık için İstanbul Boğazı, sana da teşekkür ederim...

 
Eski ve yeni; siyah ve beyaz...

 
Boşuna dememişler, boğazın incisi Bosphorus Palace Oteli diye. Ara sıra kullağınıza çalan vapur sesi, duvara vuran dalgaların hışırtısı, gemideymişsiniz izlenimi veren turkuaz mavisi deniz ve tüm bu güzellikleri bütünleyen harika bir gelin ve harika bir damat.
 

 
Esra ve Atakan ile soğuk bir kış günü bir araya geldik, Ağustos ayının bu sıcacık gününü planlamak için. Esra'nın upuzun güzel saçları; Atakan'ın ise Esra'ya sevgi dolu bakan mavi gözleri dikkatimi çekti ilk. Saatler su gibi akıp geçti ve yine kendimi özel hissettim çünkü bu güzel çiftin fotoğrafçıları olacaktım:)
 

 
Esra ve Atakan'ın fotoğraflarından sonra birçok mesaj aldım sizlerden. Beylerbeyi Bosphorus Palace Oteli'nde düğün organizasyonu nasıldı? Dış mekan çekimi için nasıl izin alabiliriz gibi... 2014 yaz dönemi için izin konusuna cevap verip sizleri yanlış bilgilendirmek istemem çünkü otellerin yönetimi her yıl farklı kararlar alabiliyorlar. En iyisi http://www.bosphoruspalace.com/tr/ linki ile iletişime geçmek ve otel yönetimi ile konuşmak.

You Might Also Like

1 yorum