Latest Posts

Bu post'un adı BAHAR olsun !

By 09:56 , ,

Herkese merhaba,
Umarım herkes iyidir, ben çok iyiyim, bloğumu özledim o kadar:) Çalışma yoğunluğu, yüksek iş temposu sebebiyle sizlerle uzun süredir ne hikaye paylaşabildim ne de fotoğraf... Geciken e-postalar, geciken cevaplar, geciken telefon konuşmaları, facebook, twitter vs derken internet üzerindeki onlarca account'un hepsine aynı anda ulaşmak, ulaşabilmek nerdeyse mucize oldu benim için.
Mayıs ayı, kötü giden hava şartları nedeniyle oldukça zor geçti. Her saat hava durumu takibi, çekimleri erteleme korkusu ve dahası bunun verdiği stres yıpratıcı olsa da 1 ertelenen çekimle Haziran ayına hazırız şimdilik.
Yağmurla uyandığımız bir İstanbul sabahı, sonrasında meydana gelen telefon trafiği... Bir gün öncesi sıcaktan kavrulurken pazar günü gri bir gökyüzü ile güne başlamak çok can sıkıcıydı. Çekimi ertelemenin daha iyi olacağı fikrine alışmakta zorlansam da sevgili Nagehan'ın teklifini kabul ettim ve çekimi Haziran ayına erteledik. Ne sebeple olursa olsun bir gün dinlenmek, İstanbul sokaklarında turlamak ve özlemini çektiğim yerlere gitmek ilaç gibi geldi. Fotoğrafları bir dahaki post'umda paylaşacağım sizlerle.
Öncesinde başka fotoğraflar var paylaşmak istediğim. Bu post'un adı BAHAR...Sonay ve Gökhan sayesinde baharın tüm güzelliğini, doğanın baharla uyanışını, renklerini, kokusunu, tazeliğini tekrar yaşadım, hisettim... İşte tam BAHAR fotoğrafları...


   

You Might Also Like

3 yorum

  1. o çiçek tarlası harika sarıların içerisinde kırmızı gelincikler çekimler çok güzel olmmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Ceyda, hayalim olan birşeyi gerçekleştirdim:) Beğendiğine çok sevindim...

    YanıtlaSil
  3. cok guzel ama ya :)yeldacım sana anlatacaklarım var ve guzxel bırseyler yapacagım en ksıa zamanda arayacagım for busıness:)

    YanıtlaSil