Latest Posts

Bir Trash Day Daha

By 10:43 , , , , ,

Unutulmaz karelere imza atmak üzere Nilüfer ve Serhatla 'Trash Day' için tekrar biraraya gelmeye karar verdik düğünden sonra. Öğleden sonra başlayan çekimimizde bakın nerelere gittik, nerelerde nasıl kareler çektik. Trash the Dress çekimlerimizin hepsi birbirinden renkli geçti şimdiye kadar ama bu en renklisiydi sanırım. Nilüfer ve Serhat'ın enerjisine tabiat annenin güzel dokunuşları da eklenince ortaya göz alıcı renkler çıktı. Sanki biri eline fırçayı aldı ve gökyüzünü turuncudan mora, kırmızıdan sarıya her renge buladı.
 
 
Gökyüzünün photoshop olup olmadığını soran onlarca mesaj aldım sizden.
Renkler tabiat ananın  fırça darbeleri...
Önceki postlarımda da sık sık belirttiğim gibi yaratıcılık için Trash Day'ler bulunmaz fırsat. Düğün sonrası yapılan çekimlerin her zaman fotoğrafçıya da iyi geldiğini düşünürüm ben. İstanbul'un aynı noktalarında yapılan çekimlerden hangimiz sıkılmadık ki? Ücret ödemek zorunda kalınan yerlerden bahsetmiyorum bile. Boşverin bilindik yerleri, atlayın arabaya İstanbul çevresini turlayın bizim gibi.
 
 
Nilüfer ve Serhatla bütün çekimimizi plajda gerçekleştirmedik tahmin ettiğiniz üzere:)Diğer çiftlerimizde olduğu gibi günü plajda sonladırmayı tercih ettik. Bakın öncesinde nereler gidip neler yaptık.
İlk durağımız Üsküdar sokakları...
 
 
 Sonrasında Nilüfer ve Serhat'ın düğün yeri Hidiv Kasr-ı ndaydık. Hidiv Kasr-ı'nın bahçesinden çok, içinde zaman geçirmek istedik bu kez.
Şu romantik karelere bakın!


 

 

 

 
Peki düğün günü neler mi yaptık? Merak ediyorsanız
 TIK lamanız yeterli. 

You Might Also Like

0 yorum