Latest Posts

HELEN ve IBRAHIM...Elcilikte Gerceklesen Dugun:) Fotografcilik kariyerimin en guzel anlarindan biri...

By 12:02 , , ,

Sehir fotograflari derken dugun fotograflarina zaman ayirmadim uzun suredir, dugun fotografi yok diye dugun cekimi de yok sanmayin:)Araliksiz devam...elcilik dugununde sira, gelin Helen ve damat Yemenli Ibrahim...Ibrahim, Yemen Buyukelcisi'nin iki oglundan biri...Dugun elciligin havuz kenarinda gerceklestirildi... guzel bir organizasyondu ve kalabalik bir ekip calisti dugun organizasyonu icin, bize de guzel kareleri fotograflamak kaldi. Fotografcilik kariyerimizin en onemli anlarindan biriydi desem yalan olmaz...Dugunun resepsiyon kismi Yemen Elcisi'nin devlet baskanlariyla (George W. Bush, Obama ve esi gibi ) cekilmis fotograflarinin isiltili golgesinde gerceklesti. Konuklar da gururluydu boyle bir dugunun parcasi olmaktan, bizler de mutluyduk tahmin ettiginiz gibi:) Fotograflar cok begeni topladi ve isimizin begenilmesinin rahatligiyla biz de mutluluk duyduk...
























Damadin yoresel kiyafeti gozlerden kacmamistir sanirim...boynunda beyaz taze cicekler Afrika dugunlerinden; belindeki kilic ve damatligi Araplara ozgu... Etnik kokenleriyle coktan ilisigi kesmis bu genc ciftin dugunlerinde kulturel detaylara yer vermeleri ve geleneklerini devam ettirme cabalari beni cok etkiledi, cok hosuma gitti:)) Gozlerinden de anlayacaginiz uzere cok mutlular, harika bir cift...Organizasyon detaylari ve ciftin diger fotograflariyla sonra bulusturacagim sizleri. Aaaa..bir de elcilik ve devlet baskanlarinin fotograflari icin ayri bir post hazirlamaliyim:))Dugunde dansoz oldugundan bahsetmismiydim?

You Might Also Like

7 yorum

  1. bayıldım fotolara süper çekimler ...

    YanıtlaSil
  2. süper bir düğün olmuş canım bu, sabırsızlıkla bekliyorum devamını da :) renkler falan yine şahane, ilk ve son kareye bayıldım :) ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. iyi ki Oyuncak Sepetim i takibe almışsınız.. Yoksa bu güzelim fotoğraflarınızdan kimbilir daha ne kadar mahrum kalıcaktım.. Blogunuzu henüz tam anlamıyla gezemedim ama beni çok heycanlandıran bir yer bunu biliyorum! :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş resimler olmuş hepside...ellerine saglık o zaman dewamini bekliyoruz...sewgiler

    YanıtlaSil
  5. muhtesem kareler. cok etkileyici.

    YanıtlaSil
  6. Hurrem Sultan, Nilay, Fotograf penceremden, Rumeysa, Cilekli kiz, mimosa design:))Ne kadar mutlu oldum yorumlarinizla anlatamam, gec oldu cevabim ama yazdikca sevindirdiniz beni, tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil