Latest Posts

Simdi de siz yoksunuz:(

By 05:44

Sevgili blog okuyucularim ve fotograf dostlarim bakiyorum havalar guzellesti siz de dogru orantili olarak bloglarinizi unuttunuz:)Gunlerdir ihmaliniz gozumden kacmiyor(sozum yazilarini paylasanlara degil):))
Bugun sizlerle uzun suredir paylasilmayi hazir bekleyen YOGA fotograflarimi paylasacagim...Umarim begenirsiniz, iyi iyi seyirler, sevgiler ve mutlu haftasonlari:)

You Might Also Like

18 yorum

  1. bir sen bir ben variz sanirim:)

    YanıtlaSil
  2. Kimsecikler yok di mi ya, yazı yazmadıklarını geçtim yorum bile bırakmıyolar öeh yani :/

    Şu yogaya ben de başlamak istiyorum yaaaa bi türlü girişemedim ama sürekli lafta kalıyo istiyorum istiyorum deyince bi icraat yok :/

    YanıtlaSil
  3. Bende hiç ara vermeden yazıyoum Yldacım ama dediğin doğru çok kişi ortalarda yok. Böyle güzel resim çekebilmek bilgi ister, emek ister fotoğraf kursu almayı çok isterdim hala istiyorum ama bu kadar yoğun işin arasında vakit bulabilsem keşke.İzmirden sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. İLK FOTOĞRAFA BAYILDIM BEN:))

    YanıtlaSil
  5. Leah ve Mine...napalim biz bize yetelim bari:)Yoga harika, Leah yakin olsakta birbirimizi tesvik etsek, zorlasak yapmaya:)Mine, sizlere de sevgiler, fotografsiz bir yasam dusunemiyorum, siz de baslayin kursa, alin makinenizi elinize ne dedigimi cok iyi anlayacaksiniz:))

    YanıtlaSil
  6. ben de buradayım :) 1. ve 4. karelerini çok beğendim canım :)

    YanıtlaSil
  7. Bende burdayım efem :)

    Yahu bloglarda göre göre yogaya merak salıcam ama nerden başlanır nasıl yapılır bir fikrim yok dvd mi alsam? napsam ?

    YanıtlaSil
  8. 1 ve 3. kare süper gerçekten özellikle renkler. bu aralar google dan kaynaklanan sorundan sanırım bir çok kişinin sayfaları açılmıyor dolaysıyla pek sessiz buralar :))

    YanıtlaSil
  9. Fotograflar super... Bir fotografcılıga el atmamıstım, simdi sizin fotografları gorunce keske bende bole karelerle anı olumsuzlestirebilsem diye gecirdim icimden.

    Istanbul'dan Selamlar

    YanıtlaSil
  10. harika fotoğraflar; ben de kısa bir yoga tecrübesi yaşamıştım..1 seans kadar :( sanırım doğru yeri bulamadım !! ilk fotoğraf özellikle tam bir WALL PAPER !!..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Very nice photographs. The effects created by the silhouette in contrast with the light are really beautiful. And it communicates peace. Congratulations!

    YanıtlaSil
  12. daha önce niye görmemişim ben senin blogunu ya bayıldımmm:) izlememdesin :)

    YanıtlaSil
  13. Ben de ben de varim Yeldaaaaaaa:)) Cok guzel fotograflar canim. Hayranlikla baktim

    YanıtlaSil
  14. Cok tesekkur ederim herkese, yorumlarinizla cok mutlu oldum, yorum diyip gecmek istemiyorum, yeni seyler denemem icin cesaret veriyor her bir cumleniz, tekrar tesekkurler...

    YanıtlaSil
  15. hepi muhtesem ama ben yoga fotograflarina daha cok hayran kaldim.eline saglik..tabii gozune ve kalbine de:)

    YanıtlaSil