Latest Posts

Websitemi gördünüz mü?

By 03:13

Sonunda 2011 yaz sezonu için yepyeni bir websitem oldu. Geçen yıllardan daha güzel, düzenli ve görüntüsüyle tam bana göre:)Açılışta sizi çalışmalarımın özeti karşılıyor; düğün hikayeleri var; portfolyoda yüzlerce fotoğraf sizi bekliyor; outdoor da hayat albümü niteliğinde gezi fotoğraflarım pırıl pırıl görüntüleriyle karşınızda. Sanırım çalışmalarıma gün geçtikçe daha çok güvenmeye başladım, beyaz fonda fotoğraflarımı izlemek beni mutlu ediyor. Bunlar tabi benim görüşlerim:)
www.yeldacalimli.com
Dün sevgili Tanju bir yorum bırakmış facebbok page imin duvarına. Beyaz fonun iyi olmadığını, websitesinin güzel durmadığını yazmış, daha çok eleştiri vardı ama teşekkür cevabı yazıp yorumu kaldırdım. Normalde negatif ya da pozitif tüm yorumlara page duvarımda yer açmaktan çekinmem, eleştiriler beni sinir etmez. Peki o zaman yorumu neden kaldırdın diye sorabilirsiniz. Yorumu kaldırdım çünkü websitemin nasıl olacağına dair kararlar bana ait. Aklınızdan şurası şöyle burası böyle olsa diye geçirebilirsiniz ama bırakın da websitesinin nasıl olacağına fotoğrafçı karar versin yahu...Ben digital art çalışmalarımı sergilemiyorum ki siyah fon kullanayım. Düğün fotoğrafçılığına yönelik hazırlanan websitelerinde beyaz fonu sevdim ve öyle yapmaya karar verdim. Orası benim bölge yani;)

Bir de websitelerinde İngilizce takıntısı... Ben takıntılıyım, İngilizce Home, About, Press vb başlıklar okumak kime anlaşılmaz geliyor bu devirde merak ediyorum. Uluslarası fotoğrafçılık dili İngilizcedir nasıl uluslararası posta dili Fransızcaysa:) Anlamayan varsa fotoğraflara bakıp ana fikri kolayca kapabilir.

You Might Also Like

4 yorum

  1. gerçekten pırıl pırıl bembeyaz çok soft sayfa olmuş çok beğendim netliğini:)
    güzel anlar için kullanman dileğiyle sevgiyle kal yelda

    YanıtlaSil
  2. bence cok guzel olmus.beyaz fon fotograflari daha cok ortaya cikariyor bence.eline saglik...

    YanıtlaSil
  3. sevgili yelda;
    burayıda çok beğeniyorum
    sitenizde bir harika olmuş
    çok güzel görüyorsunuz
    objektif gözünüz süper
    fotoğraflarınız bir harika
    beğeniyle takip ediyorum sizi

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, Yürekten Damlalar, Sibel ve Meyra...İyiki varsınız;)

    YanıtlaSil