Latest Posts

A'jia Hotel'de Düğün...

By 08:12 , , , , , , , ,

K anlıca'nın tepelerine sırtını dayamış bembeyaz bir otel A'jia. Boğazın lacivert sularını seyre dalacağınız güzel balkonları, dışı gibi bembeyaz dekore edilmiş odaları ve ferah atmosferi ile size ve özel günlerinize ev sahipliği yapmaya hazır harika bir destinasyon. Çok ama çok sevdiğiniz, facebook sayfamızın en ilgi toplayan çiftlerinden biri Burcu ile Ertürk'ün çekimlerinin bir kısmını A'jia Otel'de gerçekleştirdik. Eylül ayının en beklenmedik zamanında yağan yağmur, sabahın erken saatlerinde bizi korkutsa da ne planlarımızı değiştirmeye sebep oldu ne de bizi mutsuz etmeye. Bol kahkahalı, bol beyazlı, bol mavili harika bir çekim gerçekleştirdik.

Hayata karşı duruşları, enerjileri ve gülen gözleri ile tanıdığım ilk günden beri feyz aldığım bu muhteşem çift ve muhteşem kareleri huzurlarınızdaaaaaaaaaaaa......















Fenerbahçe Parkı'na da bir uğrayalım dedik. Çoğu gelinimin bildiği üzere burayı sevmiyorum ve tercih etmiyorum ama vaktimiz artınca parka da uğrayalım dedik ve düğünü burada bekledik:) 


















You Might Also Like

0 yorum