Latest Posts

NOYAN DENİZ 1 yaşına geldi bile...

By 17:12 , , , , , ,


Huzurlarınızda bebeğim Noyan Deniz. O artık 1 yaşına erişmiş; baba, anane, mama, dede, bebe gibi kelimeleri kolaylıkla telafuz eden, hala anne diyemeyen ama nenne diyerek de beni mutlu eden; şirin mi şirin, güleç mi güleç; koşma hızında emekleyen; dolapları özenle karıştıran; dolap içlerini bir çırpıda dışarı çıkarabilen; güçlü, meraklı ve hatta esprili bir bebek.
5 gün erken olsa da 12 Mart Cumartesi günü harika bir ev partisi ile yeni yaşını kutladık Noyan'ın. Anneannesinin ultra lüks kutlama isteklerine direnerek (işte bu hiç kolay olmadı! ) sevdiklerimizle evde olmak istedik. Noyan'ın arabalara merakını gözden kaçırmayan anneanne bu çocuk tamirci olur; yok yok gurme olacak (anneannesinin yemeklerine tapıyor hatta hiç denenmemişlere bile) dese de doğumgünü temamızı doğduğu gün hastane odamızdaki tema ile aynı yapmaya karar verdik 
'The Little Prince'

          



Birebir tüm detayları ile ilgilenmek istedim ev partimizin. 3 saat içinde boy boy yüzlerce yıldız kestik kızlarla. Canım dostlarım Doğa, Beyza, Gülser, Simla, Sena, Sedef, Damla (üzülme seninkileri saç tokası yaptık:)) sizlere ayrıca teşekkür ederim. İş aralarında bıkıp usanmadan makasınız elinizde uğraştınız miniğim için. Sofradaki güzel yemekler anne elinden, Maya Butik Ev Yemekleri'ne sonsuz teşekkürler. Ne istediysek herşeyin fazlasını ve lezzetlisini sundu bizlere. Doğumgünümüzden önce ufak bir sepet içinde sunulan tester ları denerken mest olmuştuk, gördük ki davetlilerimiz de bayıldı, özellikle limonatanıza... Ellerinize sağlık, iyiki varsınız, iyiki sizleri tanıdık. Soframıza taşıdığınız lezzet, samimiyet ve doğallık için teşekkür ederiz. 

Masamızın baş köşesindeki  'Noyan' ı gördünüz mü? Fotoğraf çekiminde kullanacağım aksesuar arayışında kesişmişti yollarımız Ahşapdecor ile. Ve doğumgününde de aklıma ilk gelen adres oldu Filiz Hanım ve çalışmaları. Sadece 3 gün içinde partimize yetiştirdiği bu güzel isimliği ömür boyu saklayacağız. Masadan sonra minik Noyan'ı mızın odasının duvarında yerini aldı ve çok şık durdu. Desene karar verirken gösterdiğiniz sabır, telefonun bir ucundan bana gönderdiğiniz enerji ve samimiyet için ayrıca teşekkür ederim Filiz Hanım.
Büyük küçük herkesin kalbini çalan doğum günü şapkamız Evimatölye'den. Şapkasını sever mi başında tutar mı düşünceleri içindeyken Noyan beni çok yanılttı ve şapkasını hiç çıkarmadı (Şapkasıyla fotoğraf çektirmek isteyen teyze ve amcalarına ödünç vermeleri dışında). Bu şapkalar doğumgünü olacak tüm kız arkadaşlarıma aklımdaki tek hediye artık. Elif Hanım'ın websitesine mutlaka bakın, gülümseten şapka ve aksesuarlara kayıtsız kalamayacaksınız.
Davetlilerimizi uğurladıktan sonra gelen hediyelerle birlikte doğumgünü fotoğraf çekimini gerçekleştirdik. 

Huzurlarınızda 
'The Little Prince' 
Noyan Deniz:)
ve bizi yalnız bırakmayan dostlarımız













Ve... pastamız için size ayrı bir post hazırlamak istiyorum. Yaptığım her işte, tüm seçimlerimde pozitif duygular içinde olmaya, pozitif insanlarla çalışmaya ve onlarla yol almaya çalışıyorum. Daha mutlu olmanın yolu mutlu insanlarla yol almaktır bence. Sevgili Cansu, hayatımda yeri farklı olan insanlardan, bu sebeple Cansu ve pastaları hakkında size ayrıca yazmak istiyorum...Kalp, kalp kalp...

Doğumgünü post'u aracılığıyla sizlerle buluşmak beni çok mutlu etti, sizi çok özlemişim. 
Görüşmek üzere:)



You Might Also Like

0 yorum