Latest Posts

Karina ve Okay

By 07:36 , , ,

Bugün sizleri çok farklı ve bir o kadar da doğal bir çiftle tanıştırmak istiyorum. Haa...bir de doğal hayata düşkün. Mekan seçimleri için kendilerini kutlamamak olmaz. Aradaki hikayeleri atlayıp Karina ve Okay'a öncelik tanımak istedim, bu güzel fotoğrafları sizlerle paylaşmak için çok sabırsızlandım anladığınız gibi.


Karina Rusya'dan ve kendisi de fotoğrafçı. Verdiği bu güzel bir o kadar da sanatsal pozlarda sanatçı yönünün var olduğu gün gibi ortada değil mi?

Poz verme söz konusu olunca gelinler her zaman daha hevesli oluyor ama bu kez çok farklıydı. Karina ve Okay arasındaki uyum gözlerden kaçmayacak kadar kuvvetli.

Pek çoğunuz facebook page im sayesinde çiftin diğer fotoğraflarıyla tanıştı. Yoksa siz hala page ime göz atmadınız mı?Hadi durmayın TIK layın ve sonra durmayın LİKE-BEĞEN yapın. İYİ SEYİRLER...

You Might Also Like

12 yorum

  1. arabadaki fotoğraf çok çok güzel...
    çifte mutluluklar,
    sana tebrikler:)

    YanıtlaSil
  2. resimler cok güzell :)
    keske benide böle iyi bir fotoğrafçı fotoğraflasa siir gibi:)

    YanıtlaSil
  3. Her gecen gun,biraz daha aliyor fotograflarin beni Yelda.
    Hele son karen okadar duru ve net ki...

    YanıtlaSil
  4. merhabalar,
    burayı yeni keşfetmiş bulunuyorum yayınladığın fotograflar beni benden almış durumda.şu samanlık olayını da sevdim aslında iyi fikir :P

    bende beklerim

    www.gulcinyaman.info

    YanıtlaSil
  5. Yelda Hanım, merhaba
    Bu sıralar seyahat blogum mavilimon'a biraz üvey evlat muamelesi yaptığım için güzel mailinizi ancak okuyabildim.. Aradan bayağı zaman geçmiş kusura bakmayın. Aslında yeni gezi blogları bulmaya bayılıyorum, yeni yeni rotalar beliriveriyor kafamda..Hele sizde bir de fotoğraflar yok mu..Harikalar..Düzenli olmasa da sık sık voyager okuduğum için yazılarınızı da mutlaka okuduğuma eminim. Bundan sonra kim ne yazmış daha dikkatli bakacağım.. Size yeni yolculuklarda, yeni yeni mutluluklar dilerim. Kimbilir belki bir gün bir yerlerde karşılaşırız..

    YanıtlaSil
  6. wonderful pictures on a wonderful blog.

    YanıtlaSil
  7. yelda harika bir çekim olmuş, ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  8. Yelda'nın bloguna hiç göz atmıyorum nicedir. Çok ayıp oldu!
    aslında canım inanılmaz sıkkın. O da ne! Yaşam 365'e bir giriyorum birden mis gibi hava doluyor içime, ruhum püfür püfür... :)

    YanıtlaSil
  9. güzel bir blogun var ,çok hoş kareler mevcut ,velhasılı sevdim

    YanıtlaSil
  10. Cok hosuma gitti bu fotograflar Yeldacim.

    YanıtlaSil
  11. Şahane..bu ne zevkli bir meslektir, her kareye vuruldum:)

    YanıtlaSil