Latest Posts

Yoksa hala VOYAGER almadınız mı?:(

By 08:27

Anlatacak çok şeyim var. Hatta anlatacak şeylerim olmasına borçluyum kazandıklarımı hep. Nasıl mı anlatıyorum? Ya yazarak ya da fotoğraf çekerek, yöntem farklı olsa da yaptığım iş hep aynı.

Başlarda yazmak zorunluluğu hissederek yazmak, yazmak için işe gitmek, yazmak için belli saatlerde bilgisayar başında oturmak ve bugün ne yazacağım acaba diye düşünmek çok garip geliyordu. Çünkü yazma eylemi şimdiye kadar hep ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirilen bir eylemdi benim için. Yazmak için o konuyla ilgili ciddi duygular hissediyor olmam ya da yazılmaya değer bulmam gerekliydi. Şimdi görüyorum ki bunca dergi ve kitabın nasıl hazırlandığı hakkında pek bir bilgim yokmuş ya da yazma eyleminin beraberinde ciddi bir disiplin gerektirdiği...Tarihlerle kısıtlı zamanlarda sizlerle onlarca dergiyi ve kitabı buluşturmak üzere çalışan pek çok insan var ülkemizde.
Bu kadar emeğe ve bilgi içeriğine karşılık dergiler toplumumuzca ilgi görmese de dergi okuyucularının her zaman ayrıcalıklı olduğunu düşünmüşümdür ben. D&R ya da ArkeoPera'da dergilere bakarken VOYAGER alındığını görmek beni çok mutlu ediyor. Satıldığı için değil, tirajları oldukça yüksek, en çok yazılarımin tanımadığım kişilere ulaşacak olması heyecanlandırıyor beni. Bu ay ''Kosta Rika'' ve ''5 Kıtadan Çöl Seyahati'' yazılarım sizlerle. Dopdolu bir dergi. Bayinizden almayı unutmayın;)

You Might Also Like

3 yorum

  1. Sen yazıyodun orda dimiiiii, dur almalıyım haftasonu çok merak ettim! :)

    YanıtlaSil
  2. Gaza geldim. Okuyacağım.

    YanıtlaSil
  3. sevgili yelda;

    waauuwww dedim içimden
    evet sen gerçekten
    benim hayal işimi yapıyormuşsun
    bende dergiyi alıp takip edeceğim seni
    bilesin

    sevgiyle...

    YanıtlaSil