Latest Posts

Bunlari paylasmayi unutmusum...

By 14:34 , ,


Chanida ve Michael'in dugununden bahsetmistim sizlere ama fotograflari paylasmayi unutmusum...Cok uzuldum cunku paylasmak icin sabirsizlaniyordum:( Dugunun dekorasyonu, kullanilan mekan ve susler hakkinda ayrica bir post hazirlayacagim...Birbirinden farkli iki kultur ve dini birlestirilip nasil guzel bir dugun yapilir...:)Iste fotograflar, umarim begenirsiniz.

Chanida ve Michael

Bu tatli ufaklik Chanida'nin"flower girl'u" gelinin onunden yuruyup cicekler serpistiriyordu gelinin onune...

Michaella gunler oncesinden bulusup dugunun detaylarini konusmustuk ama bence bayagi bir eksik anlatmis. Bekledigimden cok cok cok guzel bir dugunle karsilastim.
Dugun gunesli bir pazar gunu oldu, Cumartesi gunu de cekimdeydik arka arkaya tum gun cekim yorsa da mekan, dugun dekorasyon renkleri tamamen beni benden aldi, buyulendim. Ruya dugunumun fotograflarini cekmek icin ordaydim, eminim herkesin hayallerini susleyen bir dugundur boylesi.
Chanida'nin pekcok arkarabasi Taylanddan gelmis dugun icin; michael ise Amerikali Musevi...Iki farkli kultur iki farkli din...Bu karmasaya ragmen hersey o kadar guzeldi ki...


Cift dugun ve balayi icin deniz kenarindaki bu harika evi kiralamislar. Aslinda toren yapmak hic akillarinda yokmus ama bir son dakika organizasyonuyla islerinden izin alip dugunlerini organize etmeye baslamislar. Iyki de kendileri yapmis herseyi:)Dugun organizatorlerini takdir etsem de pekcogunun egitimli ve bilincli olduklarini sanmiyorum ozellikle ulkemizdekiler:(





Dekorasyonu gerceklestiren, cizerek tasarimini yapan kimmis biliyor musunuz?Gelinin kendisi...Cattering firmasiyla da anlasmamislar dugunleri icin...Peki ascinin kim oldugunu biliyor musunuz? Damat:)
Dugun sabahi tum aile ordaydi, bir kismi balonlari asarken bazilari damatla mutfaktaydi.



You Might Also Like

2 yorum

  1. ikinci kareye bayıldım, tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. Düğün için deniz kenarında bir ev kiralama fikri çok hoş, her şeyi kendileri yapmaları ise apayrı bir güzellik :)

    ps.Fotoğraflar da çok çok güzel :)

    YanıtlaSil