Latest Posts

Inbox'ima gelen ilginc e-mail:)

By 08:02 , ,

Bu aralar mesajlasmada ve yazismalarda sinir tanimiyorum:)Yaz sezonu yaklastikca e-mail kutularim da kendinden gecmeye basliyor. Dugun icin cekim ayrintilarini soranlarin yani sira, bazi muzisyen arkadaslar da var. Yine Cinli bir arkadas, orkestra sefi adayi, dış cekim istiyor daha gune karar vermedik sinavlarinin bitmesini bekliyoruz. Dun hepsinden daha ilginc cok daha farkli bir e-mail aldim.

"I am interested in some black and white photos taken of me (in yoga poses), my daughter and pets to hang in our home. I was really impressed by your photography as it truly has meaning. I'll be very happy to produce Mother's Day gift. Please let me know your prices."

Okuyunca cok hosuma gitti. Evde kopegi ve cocuklariyla birlikte dogal yasamlarini fotograflamamin yanisira kendisini yoga yaparken de fotograflamami istiyor ve bu cekimin kendi kendisine verecegi Anneler Gunu hediyesi olacagini soyluyor. Umarim anlasiriz da ben de bu hediyenin bir parcasi olurum. Benim de kendim icin yapmayi planladigim birsey bu ama once fotograflanmaya deger basarili bir yogaciya donusmem lazim:) Tabi bir de kilo vermem gerekli:)

You Might Also Like

8 yorum

  1. Bence çok anlamlı bi hediye olur bu. Umarım anlaşırsınız. Benim de uzun süredir anneler gününü kutlamadığım düşünülürse, annemle çekilmiş siyah beyaz bir fotografımı çerçeveletmek çok hoş olabilir. Fikir için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim Leah, bak sen de bana fikir verdin simdi:)Ben de mi yapsam aynisini acaba:)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar guzel:) Harika bir isin var:)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada ben de yogaya basladim ufak ufak yazacagim gerci yarin:p detayli bir sekilde. cok zevkliii coookkk

    YanıtlaSil
  5. Yaz pelin yaz, bekleyecegim:)cok mu zevkli cok mu zor birlikte karar veririz artik:)))

    YanıtlaSil
  6. Umarım anlaşırsınız :D Cidden harika bir fikirmiş...

    Bu arada yukarıdaki fotoğraf da yine senin ellerinden çıkmış sanırım <3

    Keşke daha çok fotoğraf girsen buraya, doyamadım ben henüz :D

    YanıtlaSil
  7. Cok tesekkur ederim nora, ne kadar incesin:) aslinda fotograftaki model benim degil, baska bir fotografci cekerken ben de aradan sivistim tek bir poz alip ortamdan ayrildim:)guzel olmus ama degil mi?ben de cok begendim dedim tam bu yaziya gore, bakalim benim yoga fotograflarim nasil olacak:)

    YanıtlaSil
  8. Ohhooo, hem de bu şartlarda, senin için bile poz vermemiş bir modeli bu şekilde yakalamışsın... <3<3<3

    BU arada son postlarda "portfolio için tık" yazıyordu ben hemen oraya uçuyorum :D

    YanıtlaSil