Latest Posts

Times SQ'den Brooklyn Bridge'e...

By 12:05 , , , ,

Korkmayin, sadece baslik oyle...:)Simdi gezi yazari moduna girip Times SQ'in tarihinden falan baslayip anlatmayacagim New York'u sizlere. Bir gunde nasil cilginca gezilir, nasil yuzlerce fotograf cekilir, Cin'e nasil gidip gelinir, Turk fast food restaurant bulup tika basa nasil doner yenir, ustune ayakkabi ayaga vurdugu halde caddeler nasil arsinlanir onlardan bahsedecegim:))
O nasil yanlis ayakkabi secimi oyle, suc bende degil, meteorologlarda:( Hava yagmurlu gosteriyordu, ben de giydim cizmelerimi, cok ta iyi yapmisim ama tum gun yol yuruyunce ayaklarim pes etti. Neyse unlu New York Naked Cowboy'unu herkes bilir, bu adami gorebilir miyim bu kez diye dusunurken birden karsima cikmaz mi Times Square'de, fotograf ustune fotograf:) Yok birlikte fotograflanmadik, baskalari para odedi ben cektim:)Gitarinin yaninda para kutusu var, fotograf cektirenler para oduyor. Biliyorsunuz adam, Times Square'in simgesi, gecimini fotograflanmaktan sagliyor:)



Brooklyn Bridge, New York'ta en cok fotografini cekmeyi sevdigim yer, bir koprunun ustunde yurumemistik, icimde kalmisti, son Carolla bulustugmuzda kesinlikle yurumelisin demisti, istegim pekisti. New Yorkla ilgili tum filmlerde yer alan bu kopru Woody Allen'in da favori yeri. New Yorkta calisan bir fotografci olsam kesinlikle mekanim burasi olurdu.


Brooklyn Bridge'den Manhattan Bridge ve Manhattan:)
Bu gezinin bir de Chinatown kismi var, birden NewYork'a degilde Cin'e gelmis gibi hissediyorsunuz kendinizi:)Hersey Cince, yemekler, kokular, yazilar, magazalarin tarzi hersy bir anda degisiyor. Bunu da bir dahaki post um da paylasacagim. Asagida Times Square de ve Brooklyn Bridge'de ben:)

Neyse uzun lafin kisasi canimcimla birlikte cok eglendik, cok guzel fotograflar cektik, basi bos sokaklarda dolastik, beni zorla Turk restaurantina goturdu, Adana ustune Doner (soylemesi ayip nasil da ozlemisim), en guzel fotograflarimi hep O cektigi gibi bu kez de marifetini gosterdi.
Bir dahaki post um kesinlikle Amerika'nin en buyuk Chinatown'u, NY Chinatown ile ilgili olacak, bazi cekim aksesuarlari da aldim ordan, herseyi ucuza buldugum tek yer Yasasinnn Chinatownlar:)

You Might Also Like

9 yorum

  1. Ahhh NewYorkk...
    Bende giderim inşallah günün birinde..Orlarda böyle güzel fotoğraflar çekerim..

    Fotoğraflara hayran kaldımm..Gördükçe bende orda olmak istiyorummm.. :D

    YanıtlaSil
  2. harika kareler ve anlatım :) teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Çok keyifli bir yazı olmuş :) Okurken büyük keyif aldım..

    YanıtlaSil
  4. Civil civil olmus fotograflar,bakani keske bende orda olsaydim dedirtiriyor :)
    Bak simdi benimde Brooklyn Bridge'de cekim yapasim geldi mesela :)

    Yuregine saglik...

    YanıtlaSil
  5. Blair@neden olmasin, hayat yepyeni seyler getiriyor, umarim tum hayallerin gercek olur.
    Nilay ve Lou Salome@cok teskekur ederim begenmenize cok sevindim, beni cok mutlu ettiniz.
    PeriTozu@Kesinlikle oneririm, koprunun ayaginda prewedding ve dugun fotografcilari cekim yapiyorlardi, demekki tek ben degilim burayi begenen:)

    YanıtlaSil
  6. chinatown i gercekten merak ediyorum. birkac arkadasim gecen yaz gitmisti ve hayran kalmisti.

    bir gun umarim ben de sinatra dinleyerek times meydaninda yuruyebilirim (:

    YanıtlaSil
  7. sinatra'nin yerini jay z (empire state of mind) almis su gunlerde ama sen yine de kafana gore takil:)

    YanıtlaSil
  8. NY'lu bir Turk olarak muhakkak bir davette karsilastigimizi dusunuyorum- pek yabanci gelmiyorsun, itssss a small world after alll (corny i know,lol)

    YanıtlaSil
  9. yeldacım senı kamera karsısında gorunce daha da mutlu oluyorum bu güzellık saklanmamalı

    YanıtlaSil